Cum sa fim sanatosi folosind lentilele de contact

Cum sa fim sanatosi folosind lentilele de contact

Fabricate de compania Bausch & Lomb, lentilele Purevision sunt ideale penru cei care cauta produse de acest gen, care se pot purta una?doua luni de zile.
Sunt ideale din mai multe motive, caci sunt de ajutor pentru tratarea mai multor afectiuni oculare. Pot fi, de asemenea, si estetice, pentru ca te pot ajuta sa iti schimbi culoarea ochilor.

Lentilele de contact Purevision se pot comanda online sau le achizitionezi din magazinele clasice. Produsele vin intr-o cutie, fiecare cutie avand sase bucati. Acestea sunt unele dintre cele mai bune, caci ofera siguranta!

Iti asigura o vedere clara in conditii de lumina difuza, datorita tehnologiei cu ajutorul careia sunt fabricate, High Definition Optics. Cu ajutorul acestei tehnologii inovatoare se pot corecta greselile sferice, ceea ce inseaman ca sunt inlaturate halourile si reflexiile orbitoare.
De aceea lentilele de contact Purevision de la Optilen se potrivesc de la prima aplicare, rare sunt situatiile in care un client sa nu le poata purta. In cazul in care exista persoane carora nu le convin lentilele, atunci ele le pot returna.

Aceste modele se bucura de o margine subtire si rotunjita, ceea ce inseamna ca este permisa o interactiune neteda intre lentila de contact si pleoapa. De aceea, nu apare disconfort in momentul purtarii, cum se poate intampla in cazul altor produse de acest fel.

Cu aceste lentile, iar privirea va fi una clara, datorita transmisibilitatii crescute a oxigenului de 130Dk/t, care se regaseste in compozitia acestora.
Aceste lentile sunt recomandate pentru purtare zilnica. Aceste produse pot fi comandate pe internet. Lentilele vor fi livrate chiar la tine acasa. Trebuie sa stii, inainte de a comanda o pereche de lentile de contact purevision, ca ai voie sa porti astfel de produse. Iar cel care iti va spune daca esti apt este un medic oftalmolog, in urma unui consult de specialitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *