Cum sa iti modelezi creativitatea ta si a celorlalti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

– Descopera impreuna cu Sid Jacobson modelele Disney si Einstein si cum sa iti dezvolti creativitatea.

Bucuresti- 19 august 2008: Sid Jacobson va participa in calitate de speaker la conferinta Training 08. Prezentarea din 7 octombrie, „Expanding Innovation & Creativity” este destinata sa ofere noi modalitati de eliberare si dezvoltare a creativitatii. Participantii vor invata cum pot modela creativitarea altora si cum pot folosi modelul Disney si modelul Einstein.

Orice trainer are nevoie de resurse de creativitate si inovatie in munca de zi cu zi. Sid ne arata cum ne putem elibera creativitatea, cum o putem dezvolta. Acesta prezentare va crea noi dimensiuni outside the box prin intelegerera starilor si strategiilor procesului creativ.
Vei invata cum sa iti folosesti creativitatea partii drepte a creierului si pe cea a partii stangi, cum poti modela creativitatea altora si cum poti folosi modelul Disney si modelul Einstein.

Sid Jacobson, Ph.D. a fost unul din primii Traineri Certificati de the Society of NLP. El activeaza in acest domeni de aproape 30 de ani. El si-a pus amprenta in specializarile educatiei, trainingului si scrisului, pe langa cele ale aplicatiilor in psihoterapie, folosind cele mai moderne tehnologii din acest domeniu care avanseaza cu viteza. A lucrat ca cercetator, trainer si consultant pentru profesionisti, spitale, scoli, clinici, afaceri si atleti profesionisti. De asemenea a fost membru la diferite comitete locale si internationale – Director of the Neuro-Linguistics Forum al American Society of Training & Development intre 1995-1996.

Sid este autor a patru carti si coautor a unor carti, precum si a multor reviste si articole NLP. Una din aceste carti este Solution States: A Course in Solving Problems in Business with the Power of NLP. El detine un Doctorat in Psihologie Clinica, precum si un master in Stiinte Sociale si este considerat un expert in aplicatiile NLP in educatie si training, psihoterapie si abilitati de comunicare. A sustinut training pentru profesionosti de mai mult de 25 de ani.Sid Jacobson este unul dintre primii traineri certificati de Society of NLP. Folosind ultimele tehnici din domeniul NLP, a creat noi arii de dezvoltare si aplicatii in training, scriitura, precum si aplicatii in psiho-terapie.

Dupa editia din 2005, aceasta este a doua prezenta a lui Sid Jacobson la Conferinta Anuala de Training.

Viziteaza http://www.training.business-edu.ro pentru a afla detaliile complete despre TRAINING 08 si Sid Jacobson!

Conferinta Anuala de Training se afla la a cincea editie, si este organizata de Business-Edu Evenimente. Compania mai organizeaza in Romania Tirgul de training si learning Business-Edu Expo, Conferinta anuala de Coaching, seria de conferinte Psihologia la locul de munca si Gala Premiilor Business-Edu AWARDS. Business-Edu Evenimente dezvolta si portalul de training, coaching si educatie de afaceri Business-Edu.ro .

Mai multe informatii:
Nanty-Anna Tudose
nantyanna.tudose@business-edu.ro
Tel:0728/ 016956

spot_imgspot_img