Cum sa slabesti cu acupunctura

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daca esti in cautarea unei metode de slabit echilibrate, poti lua in calcul acupunctura. Prin intermediul terapiei cu ace se regleaza digestia si metabolismul, iar pofta de mancare poate fi tinuta sub control.
Acupunctura ajuta la echilibrarea tuturor functiilor organismului, inclusiv a celor implicate in reducerea greutatii corporale. Trebuie spus insa de la bun inceput ca acupunctura nu va topi propriu-zis grasimea, ci va rezolva dezechilibrele care stau la baza excesului ponderal. Despre efectele terapiei cu ace si cum se realizeaza sedintele de tratament ne vorbeste dr. Elena Parvu, medic specialist homeopatie si acupunctura la Medicover.

Pofta de mancare, pusa in cui
„Acele se insereaza in anumite puncte pe abdomen si membrele inferioare, in special pe meridianele Stomac, Splina-Pancreas si Ficat. In conformitate cu medicina traditionala chineza, aceste puncte armonizeaza si echilibreaza fluxul energetic in intestine, care este raspunzator de transformarea fluidelor in organism”, explica dr. Elena Parvu. Cu alte cuvinte, acupunctura ajuta la eliminarea retentiei de apa, diminueaza pofta de mancare si faciliteaza digestia.
Senzatia de foame se …

spot_imgspot_img