Cum scapi de stresul cautarii unui mester bun cand trebuie sa faci o reparatie acasa

Cum scapi de stresul cautarii unui mester bun cand trebuie sa faci o reparatie acasa

Numerosii clienti ce au apelat pana in prezent la diferitele servicii de mentenanta cladiri de la 07handyman sunt foarte incantati de faptul ca au scapat de corvoada de a cauta, in momentele cand au mai mare nevoie de o reparatie urgenta, un instalator sau un lacatus mecanic cu adevarat bun.
Daca avariile la instalatiile sanitare sau termice sunt primele pe lista celor ce au nevoie de lucrari in cladirile rezidentiale, in imobilele de birouri sau in spatiile comerciale, exista si alte genuri de reparatii urgente, care trebuie efectuate cu maxim profesionalism, intr-un timp cat mai scurt.
Sa luam ca exemplu blocarea usii de intrare intr-un bloc sau intr-un apartament din imobilul respectiv.
Pare un lucru simplu de remediat, dar nu prea este intelept ca sa apelezi la primul mester “bun la toate” luat din randul celor ce locuiesc in cladirea respectiva sau, mai rau, luat la intamplare de pe net.
S-ar putea ca respectivul “Dorel”sa rezolve intr-un timp anume problema respectiva, adica accesul in cladire sau in apartament, dar la fel de bine s-ar putea ca stricaciunile suferite in timpul executarii operatiunii de deblocare sa fie atat de grave incat apoi trebuie inlocuite balamalele, broasca sau yala cu tot cu cheile aferente, fie, mai rau, usa cu pricina arata la final atat de jalnic, incat trebuie inlocuita de urgenta cu alta nou-nouta.

Tocmai din acest motiv, este mult mai bine ca sa se apeleze la un lacatus mecanic profesionist, precum sunt aceia angajati la compania de servicii de mentenanta cladiri 07Handyman, deoarece acestia chiar stiu cum sa rezolve extrem de rapid si fara deteriorari iremediabile o asemenea problema acuta.
In plus, spre deosebire de o persoana “no name”, luata de pe net absolut la intamplare, pentru lucrarea executata clientul, fie el reprezentant al unei persoane juridice sau persoana particulara, primeste si factura pentru banii platiti pentru serviciul prestat.
In plus, se acorda si garantie, iar daca, prin absurd, se produc si diverse stricaciuni ale usii din vina aceluia ce a executat operatiunea de deblocare, 07Handyman are asigurare de raspundere civila, asa incat riscurile pentru beneficiar sunt excluse in totalitate.
Se pot incheia si abonamente pe diverse perioade de timp de catre persoanele fizice pentru servicii de mentenanta, asa incat clientii sa nu mai stea cu stresul ca, daca li se blocheaza o usa, li se sparge o teava ori au o avarie la instalatia electrica, nu vor putea ca sa apeleze la niste muncitori cu adevarat bine pregatiti teoretic, dar mai ales practic, pentru a remedia prompt si profesionist orice problema aparuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *