Cum se bat corect albusurile. Evita aceste greseli!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cum se bat corect albusurile. Evita aceste greseli!

Sa citesti o reteta de la cap la coada este la fel de important ca uitatul pe harta inainte de a pleca la drum. In bucatarie, chiar si cea mai mica greseala poate compromite in intregime o reteta, asa ca, daca vrei o mancare ca la carte, urmeaza instructiunile in cele mai mici detalii, de la viteza mixerului, la temperarura de coacere.

Care sunt cele mai frecvente greseli in bucatarie? Iata ce noteaza feellikecooking.ro:
1. Nu bati albusurile corect
Rezultatul? Albusul nu se va bate spuma. De cealalta parte, insa, batute prea mult, albusurile vor face aluatul sa se lase. Un albus batut corect are volum, este cremos si lucios.
Citeste cum sa bati corect albusurile si afla ce greseli trebuie sa eviti sa faci in bucatarie pe …

spot_imgspot_img