Cum se pot trata naturist infectiile urinare

Din pacate infectiile tractului urinar pot fi extrem de dureroase, pe langa senzatia deranjanta de a merge la baie incontinuu,de multe ori fara a urina, motiv pentru care ar trebui sa acorzi o atentie deosebita sanatatii tale. Daca nu vrei sa apelezi la celebrele antibiotice, care de altfel sunt extrem de eficiente, poti sa incerci si tratamentul naturist.
Infectia urinara are la baza o inflamare la nivelul vezicii ce de cele mai multe ori este cauzata de o bacterie pe numele ei E. Coli, o bacterie lacto-pozitva care apare in toate intestinele organelor cu sange cald, cum este si cazul oamenilor.
E. Coli si infectia urinara
In momentul in care se produce un dezechilibru la nivelul microflorei intestinale, exista riscul de aparitie a acestei bacterii, localizata in tractul digestiv, E. Coli se poate inmulti destul de usor si repede, provocand astfel aparitia unei tulpini toxicogene.
Este important ca din alimentatie sa ii oferi organismului toti nutrimentii necesari pentru a mentine un sistem imunitar puternic, evitand astfel dezechilibrele ce pot aparea in organism.
Cele mai bune ingrediente ce iti pot fi de folos in acaesta situatie sunt extrem de simple, usor de gasit pe tot parcursul anului si pline de nutrimenti. Si aici ne referim la radacina de patrunjel, lamaia, mierea si uleiul de masline.
Lamaia, un astringent natural
Bogata in vitamina C, lamaia iti va furniza o doza importanta de sanatate care te va ajuta sa iti mentii imunitatea puternica si va spori calitatile celorlalte elemente din remediu naturist.
Pentru a prepara acest remediu ai nevoie de 250 de grame din fiecare preparat si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *