Cum va arata deschiderea sezonului estival 2017. PROGRAMUL COMPLET

Sezonul estival se deschide, oficial, de 1 mai. Pentru weekend-ul respectiv, programul este pregatit. Primul eveniment programat este festivalul Sunwaves. “Incepem pe 27 aprilie si inchidem pe 2 mai. Se va canta pe diferite scene, vor fi diferiti artisti care vor canta non-stop. Pana acum, 6.000 de straini si-au cumparat bilete online, vor fi circa 8.000 in total. Printre ei, vreo 2.500 din Anglia, 1.500 din Franta, peste 1.000 din Italia, respectiv Germania, si restul din vreo 25 de tari diferite, Sunt si din Noua Zeelanda si America. O fi vreun roman care sta acolo”, a spus Ioan Borzea, organizatorul festivalului de muzica electronica.
Evenimentul, spune el, este unic in lume ca si conceptie si desfasurare. Inedit este ca muzica nu se opreste deloc in aceste patru zile. Vor fi patru scene, suprafata totala va fi de 12.000 mp, in nordul statiunii Mamaia. Borzea a mai precizat ca “este foarte complicat sa aduci 7.000 – 8.000 de turisti in doua zile din Bucuresti spre Constanta. “Nu avem logistica. Degeaba avem turisti straini daca nu putem sa ii aducem”, a precizat Borzea.
In weekend-ul 27 aprilie – 1 mai 2017, pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii sunt asteptati aproximativ 40.000 de turisti.
Se deschid toate cluburile
Pe 28 aprilie se deschid cluburile din Mamaia. “Toate cluburile vor avea evenimente. Suntem in al saselea an de cand suntem acolo. Vor fi evenimente internationale sau romanesti. Majoritatea dintre noi suntem deschisi trei zile, vineri, sambata si duminica”, a declarat Adrian Caraiorgu, proprietarul unuia dintre cluburile din Mamaia. Vor veni DJ din Franta, de exemplu. “Suntem in discutii pentru ca, impreuna cu colegii din cluburi, sa organiza, anul viitor, un festival al cluburilor din Europa. Punem accent pe turismul de clubbing, pentru ca statiunea Mamaia are un brand in acest domeniu, sunt turisti care vin, in special in weekend, pentru cluburi”, a precizat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral Delta Dunarii. (VEZI GALERIA FOTO)
Festival du Bonheur
In premiera, in acest an se organizeaza si un festival gastronomic, intitulat “Festival du Bonheur”. Ideea a plecat de la faptul ca, de obicei de 1 mai, turistii nu prea au unde sa manance. Primaria a aprobat o suprafata de 15.000 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *