Cumpar o toba de esapament

Am o masina BMW veche de 10 ani de zile si trebuie sa inlocuiesc toba de esapament. Am pierdut-o pe cea veche saptamana trecuta, intr-o excursie pe care am facut-o pe un drum de munte, neasfaltat si plin de gropi.
Acum ma aflu in cautarea unei tobe de esapament noua, cu care sa o inlocuiesc pe cea veche.

Trebuie neaparat sa montez noua toba, pentru ca masina scoate un zgomot tare neplacut. Si in afara de zgomot, nu stiu daca mai poate acest lucru sa afecteze in vreun fel masina.

Vreau toba de esapament cat mai repede

De cand nu mai am toba de esapament, tot caut o asa piesa pentru masina mea. Cred ca este cel mai bine sa o comand undeva de pe internet, este una dintre cele mai simple variante pe care o am la dispozitie. Cred ca as avea o sansa sa gasesc piesa daca voi cauta si pe la targurile auto, pentru ca aici probabil ca am sansa sa o cumpar de la cineva care a mai folosit-o, adica sa fie la mana a doua.

Iar asta este foarte bine, pentru ca voi cheltui mai putini bani pentru aceasta piesa. Toba este importanta pentru functionarea masinii, pentru ca elimina gazele de esapament.
Imi trebuie cat mai repede aceasta piesa pentru ca nici nu vreau sa fiu amendat de vreun echipaj de politie. De aceea, vreau sa gasesc cat mai repede aceasta, ca sa ma pun la adapost de orice problema.

Teava de esapament este folosita de toti producatorii auto

Teava prin care se elimina noxele produse in timp ce automobilul se afla in miscare se regaseste la toti producatorii auto, intra in componenta fiecarei masini. Nicio masina nu este fabricata fara ca producatorul sa nu monteze si aceasta componenta auto, cu un rol foarte important.

Cea mai importanta parte este toba finala, cea care iese in afara, in partea din spate a masinii. Aceasta parte este cea care filtreaza gazele, astfel incat acestea sa nu fie daunatoare, in momentul in care sunt eliberate in atmosfera. Asadar, aceasta piesa ajuta la protejarea mediului inconjurator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *