CUPA DAVIS. Andrei Pavel: Baietii au dat totul, sunt mandru de ei, chiar daca nu a iesit cum ne-am dorit

de Departamentul Publicat la: 07.04.2013 17:38 Ultima actualizare: 07.04.2013 17:57

Mediafax Foto//Silviu Matei
Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis, Andrei Pavel, a declarat, duminica, dupa infrangerea cu Olanda, scor 0-5, ca este multumit de jucatorii sai si este convins ca Romania va reusi sa revina in elita mondiala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Pot spune ca sunt multumit de jucatori, chiar daca nu a iesit asa cum am sperat, cum ne-am dorit de altfel. Baietii au dat totul, am fost o echipa, a fost o saptamana frumoasa, dar din pacate am inceput meciurile cu stangul. Am sperat din prima zi macar sa avem si un pic de noroc si sa nu mai fie zero pe tabela. Trebuie insa sa acceptam infrangerea, sunt sigur ca vom reveni in grupele de mai sus. Da, este greu, dar cand a fost usor? Nu trebuie sa ne pierdem increderea si eu am jucat grupa mondiala si baraj, asta este, trebuie sa trecem prin etapele acestea. Felicit Olanda, a jucat un tenis extraordinar, nu am crezut ca pot juca atat de bine. Astazi, in ultimul meci, trebuia sa castigam. Este o presiune pe care ne-o punem singuri, trebuie sa muncim mult, sa fim profesionisti si sa nu ne gandim tot timpul ca ce se intampla daca, daca, daca…”, a spus Pavel.

El considera ca este important ca echipa sa ramana unita si a sublinit ca a fost in contact cu jucatorii si cand nu a fost capitan si i-a incurajat de fiecare data cand au avut nevoie, lucru pe care il va face si pe viitor.
Pavel a precizat ca a facut tot posibilul ca Florin Mergea sa fie prezent la Brasov: “El era favorit sa joace, dar mi-a cerut sa-i spun dinainte, dar asa nu pot. Orice se putea intampla. Tecau a venit accidentat si nu a mai putut juca, eu inainte de a face echipa trebuie sa vad jucatorii si apoi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *