Cupe mari? Avantajele sutienelor Anita si Rosa Faia

Cineva m-a intrebat ce modele exista pentru marimile mici si ce modele pentru marimile mari. Am fost putin contrariata, creierul meu reactionand instinctiv pe baza informatiilor pe care le stiam deja despre sutienele Anita si Rosa Faia. Apoi am realizat ca era o intrebare legitima pentru cineva care nu stia ca un sutien cu cupa A arata la fel, estetic, cu unul de cupa G.
Asa ca, m-am gandit sa va impartasesc avantajele acestor sutiene pentru a intelege faptul ca un sutien frumos si sexy va poate oferi in acelasi timp sustinere exemplara.

Cupele:- impartite in trei sectiuni asigura un aspect ridicat, rotunjit si fixare optima, modeland perfect sanul- croiul asigura o sustinere circulara a sanului, perfecta si pentru modelele fara balene- pentru masurile mai mari, partea inferioara a cupei este dublata pentru o mai buna sustinere- captuseala interioara fara cusaturi- cusaturile nu sunt in contact direct cu pielea, fiind mascate in interior pentru o senzatia placuta de confort.

Bretelele:- latite la marimile mai mari pentru sustinere- captusite pentru a evita senzatia de taiere a pielii- pozitia bretelelor este usor spre exterior pentru a evita presiunea pe nerv si a nu crea senzatia de presiune la nivelul umerilor- nu cad de pe umeri, fiind special atasate de structura sutienului pentru a evita alunecarea si a nu se rasuci- componentele de reglare a bretelelor sunt foarte plate si nu contin nichel- se alungesc in functie de marime.

Banda de sub …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *