Cursuri de moda cu reducere la DallesGO

De ce sa alegi cursurile de moda de la DallesGO
Pentru ca prima impresie nu se uita niciodata, cei de la dallesgo.ro ofera o serie speciala de cursuri de moda atat pentru avansati, cat si pentru incepatori. Stilul personal pe care il imprimi in tinutele pe care le porti, dar si in atitudinea expusa de tine, reprezinta cartea ta de vizita. Cursurile de moda se adreseaza tuturor celor care sunt foarte interesati de fenomenul modei si o si folosesc zilnic ca limbaj de exprimare.

Sub indrumarea unor mari experti din domeniul modei care iti vor fi profesori la cursurile de moda after work de la DallesGO din Bucuresti, vei reusi sa decoperi cum sa iti conturezi corect un stil vestimentar individualizat prin explorarea notiunilor de styling si de personal styling si intelegand perfect industria si lumea modei, dar si impactul tendintelor de sezon asupra propiei garderobe. Cursurile de moda iti propun imbinarea perfecta a teoriei cu practica pentru ca, bineinteles ca modul in care te alegi sa te imbraci este cel care conteaza, indiferent de cat de multe cunostinte teoretice ai in domeniu.

Prin cursurile de moda de la DallesGO vei afla cum se construieste corect si mai ales cum se comunica un look si felul in care elementele specifice din istoria modei pot transforma o tinuta.

Vei trece in revista cateva lucruri practice pe care le-ai invatat, astlfel incat la finalul acestor cursuri de moda, sa reusesti sa iei intotdeauna cele mai bune decizii in ceea ce priveste stilul vestimentar abordat.
Vei face impreuna cu profesorii de la cursuri sesiuni de shopping asemenea celor din emisiunile TV
Vei invata cum in fata rafturilor din magazine, sa stii intotdeauna ce piese sa alegi pentru a crea un look complet, respectand un brief bazat pe profilul unei cliente fictive
Vei invata cum sa alegi hainele potrivite pentru un potential client
Vei invata sa construiesti si sa prezinti corect un moodboard, asa cum ar face-o un stilist profesionist , inaintea unei campanii de promovare sau unei sesiuni foto profesioniste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *