Curtea de Apel a decis sa reduca pedepsele celor implicati in santajarea lui Mircea Basescu de catre familia lui Bercea Mondial

UPDATE 16.15:?Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa reduca pedepsele in dosarul de santaj in care este implicat Mircea Basescu, fratele fostului presedinte si actual lider al PMP. Astfel,?Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a primit?9 ani, 3 luni si 20 de zile de inchisoare,?sora acestuia, Izaura Constantin, are 2 ani si 5 luni, si pe sotul ei, Marius Constantin, ?3 ani si 10 zile de inchisoare.
Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa dea, joi, sentinta definitiva in procesul in care mai multi membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sunt acuzati ca l-au santajat pe Mircea Basescu, fratele fostului sef al statului.
Pronuntarea in acest dosar a fost amanata pana acum de doua ori.
Curtea de Apel Bucuresti stabilise la data de 23 ianuarie ca va da sentinta pe 9 februarie,dar decizia a fost amanata mai intai pentru 23 februarie, apoi pentru 9 martie.
In acest dosar sunt acuzati Fanica Anghel (sotia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial), copiii acesteia – Izaura Constantin (fosta Anghel), Florin Anghel si Grinica Ion Anghel, precum si Marius Constantin, sotul Izaurei.
Citeste si:?Procesul santajului lui Mircea Basescu, mutat la Bucuresti. Care este motivul acestei solicitari
Procesul de santaj al lui Mircea Basescu, se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti. Solicitarea a fost facuta de catre inculpatii condamnati deja, membri din clanul Bercea Mondial. Motivul ar fi?ca familia fostului presedinte are mare influenta la Constanta, unde avea loc procesul.
In toamna anului 2015, Tribunalul Constanta i-a condamnat pe patru dintre cei cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel la pedepse cu inchisoare. Cea mai mare pedeapsa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *