Curtea de Apel Bucuresti a admis infiintarea unui nou partid in Romania

de Andreea Tobias, Tibi Bujdei – Mediafax Publicat la: 26.02.2016 22:58 Ultima actualizare: 26.02.2016 22:59

Curtea de Apel Bucuresti a admis, vineri, infiintarea partidului UpR – Uniunea pentru Radauti, initiat de trei radauteni, presedinte interimar al formatiunii fiind avocatul Traian Andronachi, care a anuntat ca va candida la functia de primar in Radauti.

Presedintele interimar al formatiunii, avocatul Traian Andronachi, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca decizia Curtii de Apel Bucuresti a admis inregistrarea Uniunii pentru Radautia in Registrul Partidelor Politice, decizia fiind definitiva.
Partidul a fost infiintat de avocatul Traian Andronachi, impreuna cu alti doi radauteni, Dan Vatra si Romeo Catalin Negrut.

Andronachi a afirmat ca a avut un angajament cu radautenii pentru infiintarea acestui partid. “Partidul va avea in prim-plan dezvoltarea si revenirea la normalitate in Radauti. Radauti nu este al PSD, al PNL sau al oricarui alt partid. E al radautenilor si al tuturor celor care isi doresc un viitor demn in orasul nostru”, a spus Andronachi.
Presedintele interimar al UpR va fi candidatul formatiunii la functia de primar al municipiului.
In ultimii doi ani, situatia administrativa din Radauti a fost afectata dupa ce primarul Aurel Olarean a fost arestat preventiv intr-un dosar de coruptie, in toamna anului 2014. In martie 2015 Consiliul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *