CUTREMUR in imperiul care detine ProTV. Actiunile CME au cazut cu 30% intr-o singura luna

Actiunile grupului Central European Media Enterprises (CME), proprietarul ProTV, au inregistrat o cadere de peste 30%, in doar o luna, potrivit Capital.ro.
Actiunile listate la bursa ale CME au pierdut peste 10% in ultimele zile, dintre care aproape 6% sunt din ultima sesiune de tranzactionare.
Conform comunicatului CME, la care a fost sef Adrian Sarbu pana in august 2013, grupul a realizat un venit net trimestrial de 135,8 milioane de dolari, in scadere fata de perioada similara a anului trecut (140,1 milioane de dolari). Pierderea neta trimestriala s-a ridicat la 23,3 milioane de dolari, fata de cele 32,6 milioane de dolari cat fusese in perioada similara a anului trecut.
Venitul net la 9 luni a fost de 453,1 milioane de dolari, in scadere fata de perioada similara a lui 2012 cand se ridicasera la 518,7 milioane de dolari.
Pierderea neta la 9 luni a explodat la 173,3 milioane de dolari, fata de cele 43,3 milioane de dolari, in primele 9 luni ale lui 2012.
Michael Del Nin, co-Chief Executive Officer a declarat ca acest nivel de performanta al companiei este inacceptabil si ca se fac eforturi pentru imbunatatirea rezultatelor companiei.
Mandatul lui Sarbu la carma CME tocmai fusese prelungit pana in 2016. Sarbu ar fi urmat sa primeasca acelasi salariu, de 1,8 milioane de dolari pe an. Mai multe aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *