CUTREMUR in PSD. DNA a facut anuntul oficial in aceasta dupa-amiaza

de Sorina Ionasc Publicat la: 18.04.2014 13:36 Ultima actualizare: 18.04.2014 13:37

Pesedistul Catalin Radulescu a fost trimis in judecata.

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost trimis in judecata, procurorii acuzandu-l de dare de mita, potrivit unui comunicat al DNA.
“Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatului RĂDULESCU CĂTĂLIN MARIAN, deputat in Parlamentul Romaniei, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunilor concurente de efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita “, se arata in comunicatul DNA.

Potrivit rechizitorului procurorilor, in perioada ianuarie 2013-februarie 2014 a ocupat simultan functia de administrator al unei societati comerciale, cat si functia de deputat.
“In acest sens, deputatul inculpat Radulescu Catalin Marian ar fi ignorat dispozitiile legale, conform carora calitatea de deputat si senator este incompatibila cu “functia de presedinte … director general, director, administrator, membru al consiliului de administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice”.Inculpatul Radulescu Catalin Marian, in aceasta perioada, ar fi actionat in mod permanent si repetat ca administrator si director general al S.C. CONCORDIA CON. STRADE S.R.L., subrogandu-se in drepturile si obligatiile administratorului de drept al …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *