Cutremurator! Ei sunt cei care au murit in tragedia aviatica din Egipt

Tragedie

Toate cele 224 de persoane aflate la bordul avionului Airbus A321-200 apartinand companiei ruse Metrojet (cunoscuta si sub numele de Kogalamavia), care s-a prabusit sambata dimineata in peninsula egipteana Sinai, si-au pierdut viata, au confirmat guvernul egiptean si ambasada Rusiei la Cairo, transmit agentiile internationale de presa.

Avionul implicat in accident efectua o cursa charter turistica intre statiunea egipteana Sharm el-Sheikh si orasul rus Sankt Petersburg. Conform autoritatilor egiptene, a decolat la ora locala 05:51, iar contactul radar a fost pierdut 23 de minute mai tarziu, cand avionul se afla la o altitudine de aproape 9.400 de metri, prabusindu-se apoi intr-o zona muntoasa din peninsula Sinai. Inaintea pierderii contactului radar, comandantul a transmis turnului de control ca are probleme cu echipamentele de comunicatie.
Conform site-ului FlightRadar24, care monitorizeaza avioanele civile aflate in zbor in lumea intreaga, aeronava a pierdut rapid altitudine, coborand circa 2.000 de metri pe minut, fapt ce indica un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *