Cutremurul de sambata are replici in Guvernul Romaniei. Scandal monstru in Executiv: Seful corpului de control si-a sters postarea critica de pe Facebook dupa ce s-a suparat Raed Arafat

UPDATE ora 11.00
Valentin Mircea a precizat pe pagina sa de Facebook: “Opiniile exprimate pe aceasta pagina reprezinta exclusiv pozitia personala a autorului”.?

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, si-a sters de pe Facebook criticile la adresa institutiilor statului, care nu si-au facut treaba imediat dupa cutremurul de sambata, cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter. El a sters comentariul dupa ce a primit o replica de la Raed Arafat, secretar de stat care raspunde de situatiile de urgenta.
?”IGSU – 0 (zero). Televiziunile de stiri – 0 (zero). Institutul de Fizica a Pamantului – 1 (unu) – a “crapat” site-ul, iar comunicarea pe paginile de socializare s-a limitat la Twitter! Concluzia preliminara: institutiile statului roman au note maxime la simpozioane si umflat muschii, dar nu va bazati pe ele cand va lovi un mare cutremur. Mass-media si mai ales televiziunile sunt odioase: ore intregi nici macar nu au oferit vreo informatie elementara despre cutremur si nu au linistit oamenii”, a scris pe FB seful Corpului de Control al premierului.
In replica, secretarul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *