CV Tudor a facut scandal in direct la TVR 1

0
1
CV Tudor a facut scandal in direct la TVR 1

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a provocat scandal, joi seara, la TVR 1, insultandu-i pe moderatorul Liviu Mihaiu si pe invitatul Dragos Bucurenci, acesta din urma parasind de altfel emisiunea.

Incidentul a izbucnit in momentul in care Bucurenci i-a cerut lui Vadim Tudor sa-si incheie interventia, spunandu-i ca are doar un minut la dispozitie.

“Va rog sa respectati timpul! Aveti un minut. Dumneavoastra, cand sunteti la televizor, eu schimb. Aici aveti un minut”, i-a spus Dragos Bucurenci liderului PRM.

Revoltat, Corneliu Vadim Tudor i-a spus acestuia, pe ton rastit: “Du-te, domnule, ca arati ca o maimuta. Nu ti-e rusine sa-mi vorbesti mie, Corneliu Vadim Tudor, asa?”.

In acel moment, Bucurenci a parasit emisiunea, iar liderul PRM a continuat vociferarile, in timp ce Liviu Mihaiu ii cerea sa inceteze, amenintandu-l ca ii taie microfonul.

“Tare mi-e teama ca si voi traiti din bani negri”, striga Vadim Tudor.

El a vorbit si despre fraudarea alegerilor, acuzand faptul ca se pregateste o “colosala” frauda electorala, mai ales in Capitala, aducand acuzatii si la adresa presedintelui Traian Basescu.

Liviu Mihaiu a incercat din nou sa-l tempereze pe liderul PRM, care insa si-a continuat discursul, chiar si fara microfon.

In replica la acuzatiile lui Vadim Tudor la adresa sa, Mihaiu i-a spus: “Reprezinti paradigma slugilor Securitatii. (…) Sunteti cantaretul dictatorului. Nu incercati sa faceti judecati morale, aici in studio”.

Moderatorul a cerut ca Vadim Tudor sa fie evacuat.

“Exista cineva in stare in Televiziunea Romana sa-l evacueze pe acest domn?”, a intrebat el.

Imediat, liderul PRM a strigat: “Hai sictir, de vagabond!”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here