Daca fumezi, nu ai voie sa stai langa copilul meu!

Nu sunt fumatoare si sunt convinsa ca avertizarile de pe pachetele de tigari sunt cat se poate de reale: fumatul chiar dauneaza grav sanatatii. Din pacate, cunosc si ce efecte poate avea fumatul pasiv pentru sanatatea unui om. Iar cand vine vorba de copilul meu, este de la sine inteles ca ma transform intr-o leoaica. O reactie de altfel normala pentru orice mama, zic eu.
Fumul de tigara si imapctul sau asupra sanatatii
Fumatul reprezinta unul dintre cele mai dezgustatoare si egoiste obiceiuri pe care le poate avea o persoana. Desi consider ca este spre binele tau sa nu fumezi, fiecare este liber sa aleaga ce face cu prorpiul organism. Sau, mai bine spus, cat de mult si-l distruge. Este problema personala a fiecaruia ce cantitate de toxine alege sa inhaleze. Insa nu mai este doar problema ta atunci cand fortezi pe cel de langa tine sa respire aerul poluat pe care il expiri. Nu cred ca mai are sens sa subliniez ca, din punctul meu de vedere, niciun copil nu ar trebui sa respire aerul acesta, iar daca fumezi nu ai ce cauta langa copilul meu.
Este datoria mea sa imi protejez copilul de tot ce ii poate face rau
Copiii, in special cand au o varsta frageda, sunt efectiv neajutorati. In calitate de adulti le spunem unde sa mearga, cum sa se comporte si cu cine sa interactioneze. Nu mi se pare corect sa imi angrenez copilul intr-o situatie periculoasa deoarece …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *