Dacia Duster cu senile, prezenta la Expozitia pentru Aparare. Peste 200 de firme isi prezinta produsele la Bucuresti

La expozitia BSDA, dedicata in principal Industriei de Aparare, este prezent si Duster-ul cu senile, care se afla deja in dotarea Jandarmeriei Montane.
Cui se adreseaza, in general, aceasta “inventie”?
“Sunt foarte multe sectoare la care se adreseaza acest produs, precum Jandarmeria Montana, SMURD, dar si orice alt detasament de interventie in teren greu. Poate fi agricultura, armata, dar si industria hoteliera. Se poate merge cu el pe zapada, prin noroi sau nisip. Se monteaza foarte simplu, in aproximativ o ora”, a declarat Oierre Lavivier, director general al Acf Industrie Brasov, compania care dezvolta senilele pentru Duster, potrivit Mediafax.
Potrivit reprezentantilor Acf, senilele se monteaza doar pe masinile Duster 4×4, iar costul celor patru senile este de 10.700 de euro, fara TVA, adica aproape jumatate din valoarea unui Duster.
In perioada 16-18 mai, la complexul expozitional ROMAERO, are loc a saptea editie a Expozitiei Internationale dedicata Industriei Aeronautice, Apararii, Securitatii Nationale, Securitatii Cibernetice si Securitatii Private (BSDA), care reuneste peste 200 de firme din 24 de tari.
Alaturi de prezentarea exponatelor, programul evenimentului include si numeroase demonstratii practice, privind functionarea tehnologiei.
De asemenea, in cadrul expozitiei va fi lansat si Monitorul Apararii, care apartine trustului Mediafax.
Peste 200 de companii, la expozitia Black Sea Defense & Aerospace
A saptea editie a Expozitiei Internationale dedicata Industriei Aeronautice, Apararii, Securitatii Nationale, Securitatii Cibernetice si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *