Dacia Logan electric: Autonomie de 500 de kilometri FOTO

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Raspunsul vine din partea companiei Prime Motors Industry cu sediul in Bucuresti. Romanii au gandit o conversie electrica pentru Dacia Logan. Modelul este oferit cu trei seturi de baterii: 11 kWh (125 de kilometri), 22 kWh (250 de kilometri) si 45 kWh. Autonomia ultimei versiuni ajunge la 500 de kilometri. Da, 500 de kilometri. Pretul de achizitie pentru acesta varianta este de 26.000 fara TVA.Daca vrei versiunea de 11 kWh ar trebui sa scoti din buzunar 15.000 de euro fara TVA, in tima ce varianta de 22 kWh costa 18.000 de euro fara TVA. Bateria Li-Ion vine cu o garantie de 5 ani si a fost testata pentru 9.000 de cicluri, scrie auto-bild.ro.?
Masa totala a vehiculului a crescut cu 20 – 100 de kilograme in functie de pachetul de baterii comandat. Conform calculelor facute, pretul pentru 100 de kilometri parcursi cu acest Logan electric este de 6 lei. Secretul acestei masini se afla in bateriile extrem de performante pe care compania romaneasca le utilizeaza. Conform oficialilor companiei, timpul de incarcare pentru versiunea de 11 kWh dureaza intre 5 si 6 ore la o priza casnica si se reduce la 20 de minute in cazul in care se utilizeaza un fastcharger.
Loganul electric poate fi deja comandat si poate fi omologt la Registrul Auto Roman. Iar aceasta procedura nu va fi una complicata pentru ca reprezentantii companiei spun ca au pastrat toate elementele modelului romanesc, mai putin motorul termic, instalatia de racire si sistemul de …

spot_imgspot_img