Dacia Logan, Sandero si Duster, masinile cu cele mai multe defecte in Germania. Sunt cele mai respinse modele la RAR-ul nemtesc

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Verificarile TUV sunt printre cele mai drastice din Europa, nemtii fiind cunoscuti pentru severitatea cu care efectueaza controlul obligatoriu pe care autovehiculele trebuie sa le treaca periodic, similar ITP/RAR din Romania, scrie automarket.ro.
Citeste si?Dacia, crestere spectaculoasa in Franta. Numarul inmatricularilor a crescut cu aproape 12%
In fiecare an, TUV prezinta public clasamentele masinilor testate in ultimele 12 luni, pe categorii de varsta. Defectele urmarite sunt cele prevazute de legislatie: emisii, sistem de franare, lumini si directie.
Modelele Dacia au avut rezultate mediocre la capitolul defecte in verificarile TUV, de cand au fost introduse pe piata din Germania. Insa, clasamentul de anul acesta aduce cele mai proaste scoruri pentru Dacia de la lansare si pana astazi.
Pentru 2018, trei modele Dacia, respectiv Logan, Sandero si Duster se afla in clasamentul celor mai proaste masini cu vechime de 2-3 ani. La aceasta categorie, liderul masinilor cu defecte este Kia Sportage, urmata de Fiat Punto, iar pe locul al treilea de afla Dacia Logan.
Modelul romanesc a inregistrat un procentaj de 12.2 defecte la 100 de masini. Celelalte doua modele Dacia, Sandero si Duster, se afla pe locurile 6 si 7, in top 10 al celor mai multe defecte, …

spot_imgspot_img