Dacia Sandero cu motor de 1,2 litri pe benzina, lansata in Romania, in prima jumatate a anului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In prima parte a anului, Dacia va lansa in Romania modelul Sandero echipat cu un motor pe benzina mai economic, de 1,2 litri, care dezvolta 75 de Cai Putere (CP). Pe parcursul lui 2009 vor mai fi disponibile in Europa versiunile pe GPL ale Sandero, Logan Sedan si Logan MCV (break).

Silviu Sepciu, sef Serviciu relatii cu presa in cadrul Dacia, a declarat pentru Mediafax: „Nu avem un calendar exact al lansarilor pe tari, insa pentru piata romaneasca pot confirma lansarea modelului Sandero cu motor de 1,2 litri in prima parte a anului”.

Reprezentantul Dacia nu a oferit detalii despre perioada in care va fi introdus pe piata romaneasca modelul Logan Sedan cu motor de 1,2 litri. De asemenea, nu a precizat nici data la care se va lansa o versiune pe GPL a Sandero.

Potrivit unui comunicat al Renault, Sandero si Logan cu propulsoare de 1,4 litri adaptate la functionarea pe GPL, precum si Logan MCV (break) cu motor de 1,6 litri cu GPL, vor fi lansate in decursul lui 2009 in Europa.

In prezent, activitatea la uzina Dacia este oprita, din cauza numarului scazut al comenzilor. Dacia va relua productia pe 9 februarie.

spot_imgspot_img