Dacian Ciolos vrea sa taie pensiile speciale: Ceea ce face Victor Ciorbea este o rusine

Miscarea Romania Impreuna (RO+) se angajeaza politic sa refaca intreaga structura a sistemului juridic pe care PSD si ALDE incearca sa o distruga in aceste zile. In acelasi timp, se angajeaza sa taie toate pensiile speciale pe care actuala putere politica le foloseste ca mita pentru persoanele aflate in sistem astfel incat acestea sa sustina demantelarea Justitiei.
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar trebui sa iasa de urgenta la pensie daca doreste sa beneficieze de actuala pensie speciala care i-a fost oferita. In curand, la viitoarele alegeri, fortele democratice din aceasta tara vor prelua conducerea politica si vom schimba de urgenta toate aceste masuri care constituie o mita mascata prin care se cumpara complicitatea unor oameni fara scrupule.
“Este o rusine ce fac PSD si ALDE astazi cu sistemul de justitie. Romania nu este formata din corupti si infractori si asta se va vedea inca de la urmatoarele alegeri. Vedem ca sunt dispusi sa faca orice pentru a scapa de puscarie si a ramane la putere. Distrug sistematic si premeditat sistemul de justitie, pentru ca isi inchipuie ca vor scapa. Mituiesc functionari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul, intr-o disperare fara seaman si nemaiintalnita intr-o societate democrata. E o lectie pentru noi, pentru ca nu ne putem astepta la altceva de la niste oameni care cred ca bugetul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *