Dacian Ciolos: Executivul Grindeanu este cel care a adoptat proiectul de lege privind recursul compensatoriu

“Stenograma sedintei de Guvern din data de 31 ianuarie 2017 arata ca Executivul Grindeanu este cel care a adoptat proiectul de lege privind recursul compensatoriu.Sorin Grindeanu nu isi asuma decizia luata si, mai mult, insista ca proiectul a fost aprobat si trimis spre Parlament in forma adoptata de guvernul anterior.Domnul Grindeanu “uitaa” ca proiectul de lege privind recursul compensatoriu, initiat de Raluca Pruna, a fost clasat de Senat dupa ce a fost trimis Parlamentului pentru dezbatere.
Citeste si:? Dacian Ciolos, dezvaluiri despre legea recursului compensatoriu pe facebook. Replica lui Grindeanu
Proiectul adoptat de domnia sa, conform stenogramei, a fost initiat de ministrul Justitiei de la acel moment, Florin Iordache”, scris Dacian Ciolos pe Facebook, unde face trimitere la site-ul partidului sau.
Tudorel Toader nu-si asuma legea recursului compensatoriu
“Dovedind o totala lipsa de coloana vertebrala, domnul Tudorel Toader insista ca nu-si asuma forma finala a Legii recursului compensatoriu, desi era deja ministru al Justitiei in momentul in care proiectul a fost propus de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, condusa de Florin Iordache. Reuseste sa se contrazica repetat si are o declaratie sideranta, demna de Guvernul Dancila.In varianta initiala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *