Daciana Sarbu: Imi mai doresc un copil. Cred ca dupa decembrie vom avea o viata linistita

de Cristian ANDREI Publicat la: 29.04.2014 18:15 Ultima actualizare: 29.04.2014 18:15

Daciana Sarbu candideaza pentru un nou mandat de europarlamentar la alegerile din 25 mai, dar recunoaste ca isi doreste “cat mai repede” un nou copil cu premierul Victor Ponta. Ea mai are impreuna cu acesta o fetita. Europarlamentara PSD sustine ca dupa luna noiembrie, viata politica va fi mai linistita, dupa ce va fi ales viitorul presedinte al Romaniei.

Sotia premierului Victor Ponta, europarlamentara Daciana Sarbu, a declarat pentru gandul ca isi mai doreste un copil si spera ca a”Dumneze ne ajute cat mai repede”. Social-democrata a adaugat ca dupa ce Traian Basescu va pleca de la Palatul Cotroceni, in Romania va fi o viata politica mai linistita.
a”Categoric da, imi mai doresc un copil. Sper sa ne ajute Dumnezeu cat mai repede”, a raspuns pentru gandul Daciana Sarbu, fiind intrebata daca isi mai doreste un copil.

Ea a spus ca a luat decizia de a candida pentru un nou mandat de europarlamentar, dupa ce s-a consultat cu familia sa. Premierul Ponta si Daciana Sarbu au o fetita, liderul PSD mai avand un baiat dintr-o alta casatorie.?
“Categoric a contat o evaluare generala a activitatii, o discutie cu familia, cu copiii,? femeile au capacitatea de a fi sufletul familiei. De ce Daciana Sarbu in Parlamentul European? Va invit sa cititi site-urile care ne evalueaza, va invit sa intrebati pe oricine ce a auzit despre activitatea mea si o sa va spuna categoric agricultura ecologica, alimentatia sanatoasa pentru copii si protejarea mediului”, a spus pentru gandul Daciana Sarbu.
Intrebata daca dupa luna noiembrie, in familia sa va fi mai multa liniste, asa cum a scris pe Facebook Victor Ponta, Daciana Sarbu a raspuns ca in ultimii zece ani viata politica s-a schimbat de cand Traian Basescu este la Palatul Cotroceni.
“Numai despre o viata linistita nu putem vorbi si in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *