Dainton Connell, managerul trupei Pet Shop Boys a murit intr-un accident rutier

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Managerul Pet Shop Boys, Dainton Connell, a murit saptamana trecuta intr-un accident de masina, care a avut loc la Moscova. El era insotit de Anton Antonov, patronul unui club de fite din capitala Rusiei.

Joi noapte, componentul Pet shop Boys – Chris Lowe ? si-a sarbatorit ziua de nastere la restaurantul Sky Lounge, printre invitati numarandu-se atat managerul trupei, cat si omul de afaceri rus Anton Antonov. Acesta din urma l-a invitat pe Dainton Connell sa-i viziteze clubul dupa petrecere.

Din cauza vitezei foarte mari (peste 165 km/h), masina cu care se deplasau cei doi s-a izbit de un copac si apoi a plonjat in raul Moscova. Conform unor rapoarte furnizate de medici, atat soferul, cat si pasagerul au murit pe loc, atunci cand automobilul s-a lovit de pom.
Moartea managerului Dainton Connell nu influenteaza in nici un fel desfasurarea spectacolului Pet Shop Boys de pe 19 octombrie.

`Ne indurereaza aceasta veste, dar disparitia lui Connell nu va influenta sub nici o forma desfasurarea spectacolului. Ne vedem cu Pet Shop Boys la Sala Palatului pe 19 octombrie, de la ora 19.30`, a declarat Dan Popi organizatorul evenimentului, citat de europafm.ro.

spot_imgspot_img