Dan Balan de la O-Zone isi ascunde identitatea

Dan Balan de la O-Zone isi ascunde identitatea

In ultimii doi ani de cand trupa O-Zone s-a destramat nu prea s-a mai auzit nimic despre Dan Balan, liderul formatiei. Insa el va reveni pe piata muzicala sub numele Crazy Loop, iar melodia de debut, “Ma ma ma”, seamana izbitor cu hitul “Dragostea din tei”.

Dan Balan promite de mai bine de un an de zile ca se va relansa in muzica, de aceasta data cantand rock alaturi de o trupa de instrumentisti.

Pana acum, proiectul nu s-a concretizat, insa, pe Internet, se poate descarca o piesa intitulata “Ma ma ma”, ce seamana izbitor cu stilul de compozitie al lui Dan Balan, amintind de celebra piesa “Dragostea din tei”.

Proiectul se numeste Crazy Loop, si, desi nu a fost absolut deloc promovat pana acum, beneficiaza de un site pe Internet: www.crazy-loop.com. Momentan, Dan Balan mentine secretul in ceea ce priveste acest proiect muzical, nedorind sa ofere detalii. Cu toate acestea, nu exista dubii ca vocea celui care interpreteaza melodia “Ma ma ma” seamana foarte bine cu cea a lui Dan, iar pozele lui Crazy Loop chiar il dau de gol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *