Dan Sova a fost trimis in judecata in dosarul CET Govora

0
2

Senatorul PSD Dan Sova a fost trimis in judecata, marti, de DNA in dosarul CET Govora.
Senatorul?este acuzat ca a luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura, informeaza DNA.
Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a lui Dan Sova, aflat in arest la domiciliu, si a fostului director general al centralei de energie termica CET Govora SA, Mihai Balan, pentru trafic de influenta si respectiv abuz in serviciu.
Potrivit anchetatorilor, in perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Dan Sova a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa Mihai Balan, director general al centralei de energie termica CET Govora SA, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unor contracte de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contracte de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.
Astfel, in urma demersurilor intreprinse de Dan Sova pe langa Mihai Balan, in lunile decembrie 2011, respectiv mai 2013, acesta din urma a incheiat doua contracte de consultanta cu firma de avocatura reprezentata de …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here