Dana Deac, martuirii cutremuratoare: “Am trait sa vad cum din corpul meu cancerul iesea la suprafata”

In anul 2007, jurnalista Dana Deac a fost diagnosticata cu cancer mamar, boala care ulterior a recidivat. Jurnalista a acordat un interviu pentru?adevarul.ro?in care a oferit detalii despre boala sa cu boala.
“In anul 2007, am hotarat sa-mi fac o mamografie fara nicio trimitere de la doctor. Asa m-am gandit eu ca e civilizat. Mamografia a fost citita de o doamna doctor care mi-a transmis ca sunt sanatoasa, asta in scris nu doar verbal. La patru luni dupa mamografie, am trait sa vad cum din corpul meu cancerul iesea la suprafata”, a declarat Dana Deac.?
“Pentru cancerul de san, am facut de doua ori chimioterapie, in 2008 si 2013-2014. Dupa chimioterapia din 2008, am urmat protocolul ca la carte, adica am facut 30 de sedinte de radioterapie si brahiterapie. La un an si jumatate, cancerul a revenit. Am urmat tratamentele alopate, am apelat si la medicina naturista, am urmat dieta fara lactate, post intermitent, cate si mai cate. Un doctor mi-a spus ca traseul meu se inscrie la cazurile exceptionale, la procentele mici, care acum sunt din ce in ce mai numeroase, din nefericire”, a mai spus ea.?
Jurnalista a dat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *