spot_img

DanceMasters inspira cariere – Model de cariera pentru un tanar dansator si IT-ist

Date:

La aceasta a 16 a editie DanceMasters 2019, fiind un Grand Slam, se vor intalni pe ringul de dans toti greii din top 50 mondial, latino si standard. Sportivii si spectatorii au surpriza unei aplicatii prin care pot sa se inscrie rapid, si pot vedea rezultatele in timp real.

DanceMasters nu e doar dans la nivel de pasiune si spectacol, este manifestarea performantei intr-un sport care inspira cariere in domenii de mare migala. Iata unul dintre sportivi, si ce inspiratie a avut in plan profesional.
Un dansator, pasionat de dans al erei digitale, Antonio Stan, este programatorul primei aplicatii de inscrieri si rezultate live pentru un concurs international de dans din lume (exceptand China, care mai are un soft pentru asemenea competitii).

Povestea lui este o invitatie catre parinti: Incurajati copiii sa faca sport! Nu va temeti ca activitatile sportive le deviaza viitorul profesional. Sportul ii face mai disciplinati, mai sanatosi la minte si la trup, mai vigurosi in a-si atinge visurile.

“Totul a inceput de la o provocare lansata de parintii mei: poti sa dansezi? Si am dansat, am facut performanta timp de 15 ani. A devenit prima pasiune. Cand a venit momentul sa merg mai departe mi-am pus intrebarea “ce-mi doresc?”. Nu am putut sa renunt la dansul sportiv asa ca am devenit arbitru. Dar am descoperit si ceva nou, programarea.

O alta provocare a venit in 2018 din partea unuia dintre organizatorii DanceMasters: se poate face o aplicatie pentru acest concurs? Dupa o luna de planificari, sedinte si programare a aparut prima varianta a unei aplicatii mobile dedicata unui concurs de dans: DanceMasters App.

Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii pot primi notificari …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related