DANEMARCA-PERU 1-0 LIVE VIDEO TVR CM 2018. Peru rateaza penalty, Danemarca marcheaza din actiune!

DANEMARCA-PERU LIVE VIDEO TVR CM 2018 ora 19.00
Click aici pentru a vedea Danemarca-Peru sau aici sau aici
Cele mai importante faze ale meciului:
Min. 60 GOL Danemarca. Yussouf Poulsen marcheaza impotriva cursului jocului. Danezii erau dominati categoric, dar au scapat pe contraatac, iar Poulsen a finalizat actiunea rapida cu un sut pe langam portar! Autorul pasei de gol a fost Christian Eriksen. Danemarca – Peru 1-0!
Min. 45+1 Penalty pentru Peru, dictat dupa ce arbitrul a apelat la sistemul arbitrajului video. A executat Christian Cueva, jucatorul lui FC Sao Paolo, dar mingea s-a dus mult peste poarta!
Min. 29 O noua oportunitate irosita de peruvieni! Jefferson farfan se afla la finalizare insa balonul sau este blocat in ultima clipa, printr-o intervenmtie prin alunecare, si trimis in corner.
Min. 13 Peru are o sansa importanta de a deschide scorul! Andre Carillo prinde un sut bun de la marginea careului, dar Kasper Schmeichel reuseste sa respinga!
Componenta formatiilor:
Peru: Pedro Gallese – Luis Advíncula, Alberto Rodríguez, Christian Ramos, Miguel Trauco – Renato Tapia, Yoshimar Yotún – André Carrillo, Christian Cueva, Edison Flores – Jefferson Farfán.
Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen – Kvist, Delaney -Poulsen, Eriksen, Sisto – N. Jorgensen.
Danemarca a lipsit de la ultimele doua Cupe Mondiale, dar acum echipa sa nationala este una foarte echilibrata, capabila sa treaca de faza grupelor. Vikingii s-au calificat dintr-o grupa cu romania si au ajuns la Mondiale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *