Daniel Niculae si Ciprian Marica nu vor juca impotriva Insulelor Feroe

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Atacantii Daniel Niculae si Ciprian Marica nu vor evolua in partida de miercuri cu Insulele Feroe din cauza unor accidentari, in timp ce Gabriel Tamas ar putea fi recuperat, a declarat, astazi, la plecarea spre Feroe, directorul general al FRF, Ionut Lupescu.

„Este pacat ca s-au accidentat Daniel Niculae si Marica, dar indiferent de primul 11, baietii trebuie sa se mobilizeze. Tamas ar putea fi recuperat si de aceea va veni alaturi de noi acolo. Ne asteapta un meci foarte important si nu trebuie sa ne temem de Feroe. Atmosfera nu este foarte buna la lot dupa infrangerea cu 3-0 din fata Lituaniei, dar sunt sigur ca Piturca va gasi solutiile cele mai bune pentru a invinge miercuri”, a spus Ionut Lupescu, pe aeroportul din Cluj.

Marica a suferit un hematom posttraumatic la coapsa dreapta in disputa cu lituanienii si nu are nicio sansa sa fie recuperat pana miercuri, in timp ce Daniel Niculae s-a accidentat la un antrenament, suferind o intindere la aductorii drepti. Cei doi se adauga unei liste cu jucatori accidentati din care mai fac parte Mutu, Chivu, Rat si Banel Nicolita.

Partida Insulele Feroe-Romania din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2010 se va disputa miercuri, la Torshavn, de la ora 19:30.

spot_imgspot_img