Daniel Prodan sustine ca Burleanu l-a amenintat cu un dosar de viol

de Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 07.04.2014 17:45 Ultima actualizare: 07.04.2014 17:51

Directorul sportiv al loturilor de juniori, Daniel Prodan, a declarat, luni, ca a fost amenintat de catre presedintele FRF, Razvan Burleanu, ca va face public un dosar in care este acuzat de viol in cazul in care nu accepta sa demisioneze din federatie.

“Mi-au spus “domnul Prodan mai vreti sa ramaneti in federatie?” si am zis ca da. Au zis ca in felul asta nu se poate continua si ca trebuie sa ne despartim amiabil. “Daca imi dati 100.000 de euro ne despartim cat de amiabil doriti dumneavoastra”. Si au zis ca nu se poate. Asta e. Eu am fost amenintat de domnul Burleanu “Vedeti ca avem o plangere de viol”. “Hai ma, serios? Ia scoateti, domnule Burleanu, plangerea, sa vedem ce aveti, ce plangere de viol aveti? Mi-a zis “Aveti grija ca avem o declaratie de viol la adresa dumneavoastra si sa nu o facem publica”. Extraordinar. Hai sa o vad domnul Burleanu, manca-ti-as ochelarii aia ai tai. Hai scoateti-o si o vedem! Ascultati-ma ca nu e vorba de suta aia de mii de euro, e vorba de principiile lui Tatuca Prodan. Tatuca Prodan nu se da la o parte. Nu pica ardelenii asa iute cum cred unii”, a declarat Prodan, la DolceSport.
Directorul federatiei a povestit episodul de care este acuzat de conducerea federatiei: “Acum vreo opt ani, cand am intrat la federatie, o camerista de la hotelul Mogosoaia a fost data afara si aia a iesit in Cancan, fara nume, fara sa stie cineva cum o cheama, ca Prodan a vorbit urat cu ea, a intrebat-o cand se culca cu prietenul. Daca intrati pe google vedeti ca Prodan este acuzat de hartuire sexuala. Care este violul domnul Burleanu?”

Daniel Prodan a afirmat ca i s-a reprosat faptul ca denigreaza institutia condusa de Burleanu: “Mi s-a spus ca denigrez Federatia Romana de Fotbal. Ce inseamna ca denigrez Federatia Romana de Fotbal, faptul ca am spus ca Burleanu nu se pricepe la fotbal? Faptul ca am spus ca Chivorchian nu vorbeste limba engleza? Faptul ca spun lucrurilor pe nume inseamna ca denigrez FRF? Oameni buni, Didi Prodan spune adevarul!”
Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca directorul sportiv al loturilor de juniori Daniel Prodan a avut un comportament defaimator la adresa federatiei si va fi dat afara, insa nu i se vor plati compensatiile de 100.000 de euro pe care le-a solicitat.
“Demiterea lui se va efectua dupa ce vom avea certitudinea ca vom respecta toate procedurile pentru a nu intampina alte probleme. Domnul Prodan nu va mai continua la federatie, l-am anuntat astazi. Iar dansul a cerut 100.000 de euro. Pentru ce a cerut? Nu stiu, dar federatia nu va plati in mandatul meu aceste sume de bani doar ca sa nu ii mai vad la ochi pe anumiti oameni”, a spus Burleanu.
Seful de la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *