Danut Andrusca, replica pentru contestatari: Nu ma pot ei denigra, cat pot eu rezista

“In spatiul public au aparut, si sunt convins ca vor continua sa apara, o serie intreaga de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, insa, din zone gri si reprezinta diverse grupuri de interese. Nu voi ezita sa-mi apar onoarea si demnitatea, inclusiv in instanta de judecata, impotriva tuturor celor care abuzeaza de decenta mea si folosesc tot felul de injurii”, precizeaza ministrul Economei.El precizeaza, totodata, ca probabil este o “coincidenta” faptul ca aceste atacuri au aparut dupa ce luni a “demascat” acest mod de a face politica. Luni a fost dezbatuta in Camera Deputatilor motiunea simpla pe Economie initiata de liberali, document care a fost respins, insa, miercuri.”Cand am vorbit in plenul Camerei Deputatilor despre “sobolaneli” exact la acest tip de atacuri ma refeream. Poate este coincidenta ca tot acest spectacol a inceput exact dupa ce am demascat, luni, acest mod de a face politica. E clar ca am deranjat pe cineva, sau pe mai multi. Repet, sunt un om bine-crescut si cu frica de Dumnezeu, dar asta nu inseamna ca voi tolera la nesfarsit toate insultele din spatiul public care se vehiculeaza la persoana mea. Nu spun asta ca o amenintare, ci ca o avertizare!”, subliniaza Danut Andrusca.
Citeste si: Adrian Tutuianu, un nou atac la Dragnea: “Nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni”
Pe de alta parte, ministrul Economiei scrie ca toate aceste atacuri recente nu-l au drept miza principala pe el, ci vizeaza grupul celor care au decis sa-l sustina pe presedintele PSD, Liviu Dragnea.”Spre deosebire de cei care le-au comandat si le executa, eu sunt si voi ramane un jucator de echipa. La final, o concluzie: nu ma voi lasa intimidat de reprezentantii acestor grupuri de interese. Nu ma pot ei denigra, cat pot eu rezista (ca tot este aceasta sintagma la moda prin Romania)”, sustine ministrul Economiei.Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat miercuri ca Danut Andrusca nu este potrivit pentru postul de ministru al Economiei si a adaugat ca este pregatit sa mearga in instanta daca va fi chemat de catre acesta din urma pentru a raspunde in legatura cu afirmatiile pe care le-ar fi facut in stenogramele aparute in presa.
Citeste si: Prima reactie a lui Danut Andrusca dupa inregistrarile-bomba: Astept sa ma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *