Dave Gahan ar fi suferit un preinfarct la Atena. Exista pericolul sa se anuleze toate concertele din Europa

Dave Gahan ar fi suferit un preinfarct la Atena. Exista pericolul sa se anuleze toate concertele din Europa

Surse din apropierea managementului trupei britanice sustin ca David Gahan ar fi suferit un preinfarct la Atena si ca exista pericolul sa se anuleze in totalitate prima parte a turneului, cea desfasurata in Europa.

Dupa seria de sase concerte Depeche Mode anulate in ultimele doua saptamani, printre care si concertul de la Bucuresti, urmeaza a fi anuntat si cel de-al saptelea: concertul de la Varsovia.

Pe site-ul depechemodelive.com, de pe care se pot achizitiona inregistrarile concertelor Depeche Mode din actualul turneu, ,,Tour of the Universe 2009″, nu mai apare concertul de la Varsovia, programat pentru sambata, 23 mai, ci direct cel de la Riga, care ar urma sa aiba loc pe 25 mai.

Inregistrarile concertelor s-au oprit odata cu cel de la Tel Aviv, de pe 10 mai. Doua zile mai tarziu, la Atena, inainte de concert, lui Dave Gahan i s-a facut rau si a fost transportat la spital.

Surse din apropierea managementului trupei sustin ca Dave ar fi suferit un preinfarct urmat de o criza de gastroenterita. De asemenea, exista pericolul sa se anuleze si restul concertelor programate in Europa, formatia urmand sa reia turneul mondial din Statele Unite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *