De ce ai alege profesionisti pentru mentenanta WordPress?

De ce ai alege profesionisti pentru mentenanta WordPress?

Primul pas spre a-ti asigura succesul intr-o afacere este, evident, o idee geniala. Dupa care, sa te faci cunoscut, o idee degeaba e geniala daca doar tu stii despre ea. Cum iti faci cel mai bine cunoscuta afacerea daca nu printr-un site WordPress? Ai trecut si de acest pas si ai site-ul care te reprezinta cel mai bine? Crezi ca drumul tau a luat sfarsit? Nicio sansa, el abia acum incepe!

Dupa crerea unui site, un rol la fel de important in existenta acestuia o joaca mentenanta. Poti alege sa te ocupi tu personal de mentenanta sau poti alege o echipa de profesionisti. Care sunt dezavantajele in a te ocupa personal? Pierzi timp investind intr-o zona care nu iti starneste interesul, pierzi bani pe care i-ai putea aloca mai eficient si iti asumi o gramada de extra responsabilitati care iti vor da batai de cap.

Hai sa aruncam o privire asupra anumitor aspect care cu siguranta te vor face sa intelegi importanta unei mentenante profesioniste WordPress:

1. Securitatea

Securitatea este, probabil, cel mai important motiv pentru care trebuie mereu sa tii site-ul tau WordPress la curent, cu toate update-urile. Gandeste-te la faptul ca peste 23% din site-urile care sunt omentan pe piata folosesc tehnologia WordPress. Astfel, WordPressul cevine evident tinta cea mai populara a hackerilor. Ideea principal a hackerilor cand vine vorba de WordPress nu este neaparat sa fure de la tine, sau sa fure datele tale ci mai degraba sa le foloseasca pentru propriile interese.

2. Viteza

Unl dintre celelalte aspect care iti vor afecta vizibil afacerea este viteza de functionare a site-ului tau. Stiai ca daca site-ul tau ia mai mult de 3 secunde pentru a se incarca, cel mai probabil vizitatorul va iesi si isi va alege alta destinatie. Ce poate cauza viteze reduse de functionare? De exemplu, faptul ca nu ai updatata versiunea ta de WordPress.

3. Backup, mereu backup

Unul dintre riscurile care apar in momentul in care te ocupi tu personal de mentenanta sit-eului tau este sa nu faci backup inainte de? ainstala sau a updata WordPressul. Si stii ce se intampla in acest caz? Poti strica design-ul si functionalitatea site-ului la care ai lucrat din greu. Profesionistii vor stii mereu s afaca backup, chiar si la detaliile peste care tu personal ai fi trecut cu vederea, tocmai pentru a garanta buna functionare a afacerii tale.

4. Nu supara motoarele de cautare

Stim deja cu totii cat e de important sa fim cat mai sus posibil in cadrul motoarelor de cautare. Cine intra pe pagina 2 de Google Search? Asa ma gandeam si eu. Totusi, stii ce iti poate afecta pozitionarea, pe langa SEO si continutul site-ului tau? De exemplu, daca nu faci modificarile de rigoare, daca nu tii la curent site-ul, Google va stii acest lucru.

5. Castiga bani

Pe termen lung, daca e sa spunem lucrurilor pe nume, cred ca e destul de clar ca apeland la o companie profesionista pentru mentenanta ta WordPress va aduce doar castiguri. Si nu doar din punctul de vedere al timpului si al nervilor ci si financiare. Poate consideri ca nu este o decizie inteleapta sa investesti intr-o terta companie pentru a se ocupa de site-ul tau, insa pe termen lung, lipsa acestei investitii va duce la mai multe gauri financiare in bugetul tau.

Ca si concluzie, daca inca nu esti hotarat in legatura cu aceste detalii despre mentenanta site-ului tau, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii si noi iti vom demonstra ce inseamna sa ai grija de un site intr-un mod profesionist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *