De ce alege lumea gardurile din panouri bordurate? Sfaturi de la mesterumanole.ro

De ce alege lumea gardurile din panouri bordurate? Sfaturi de la mesterumanole.ro

Gardul este pentru orice gospadarie un motiv de mandrie. Este primul lucru care sare in ochi atunci cand vizitezi casa cuiva, de aceea, inevitabil as putea adauga, gardul a ajuns sa fie cartea de vizita a oricarei locuinte care contine o curta. Gardurile din panouri bordurate asigura intimitatea pe care toate persoanele o cauta in perimetrul casei sale, insa treptat aspectul lor a reusit sa capete o importanta din ce in ce mai mare.

De cativa ani incoace, tot mai multi constructori au inceput sa opteze pentru gardurile realizate din panouri bordurate in detrimentul altor materiale mult mai rezistente. Piata materialelor de constructie este intr-o continua dezvoltare, de aceea optiunile de materie prima pentru realizarea unui gard din panouri bordurate sunt extrem de variate.

De ce gardurile din panouri bordurate au devenit atat de cautate?

Calitate ridicata

Atunci cand alegi sa construiesti un gard din panouri bordurate, poti avea foarte usor garantia calitatii. Panourile bordurate sunt robuste, adica nu permit modelarea dupa bunul plac, lucru care atesta faptul ca materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. In combinatie cu bordura care le sustine, panourile bordurate sunt temelia unei locuinte pe placul oricui.

Siguranta sporita a panourilor bordurate

Calitatea de care materialele de la mesterumanole.ro dau dovada se traduce printr-un beneficiu imediat si anume siguranta pe care un gard din panouri bordurate o ofera. Pana la urma, scopul unui gard este sa ofere protectie, deci un gard din panouri bordurate va va oferi protectia necesara. Spatiul foarte mic dintre barele metalice nu permite niciunui animal sa se strecoare printre ele, inaltimea si rezistenta la socuri fiind si ele un factor ce asigura protectie.

Rezistenta in timp pe care un gard din panouri bordurate o are

Durata de viata a gardului este un factor foarte important, de aceea gardurile din panouri bordurate sunt extrem de cautate. Acestea sunt suficient de solide pentru a garanta o rezistenta foarte mare, de peste 6 ani, indiferent de conditii. In plus, bordura cimentata este un pilon de sustinere foarte solid.

Aspectul modern pe care il au

Panourile bordurate indeplinesc si un scop estetic pentru ca vin cu un design foarte usor de inclus in stilul oricarei case. Forma minimalista pe care o au, asigura un aspect care se poate plia pe toate gusturile.

Pe langa asta, principalul avantaj al gardurilor din panouri bordurate il reprezinta deschiderea pe care acesta o asigura gospadariei. Spre deosebire de gardurile clasice, gardurile din panouri bordurate asigura o vizibilitate sporita si nici nu izoleaza curtea de mediul inconjurator.

?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *