De ce aplauda lumea la aterizare. Un roman din diaspora are un raspuns-soc!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare datorita postarilor lui amuzante, a explicat pe pagina sa Facebook de ce aplauda, de fapt, romanii la aterizare, cand zboara cu avionul.

„Facusem o postare acu o saptamana… in care va spuneam cat de scarbit sunt de mentalitatea romanului. Dupa cum bine-stiti, in urma pariului pierdut, am promis ca voi merge acasa, in Bucuresti, de la Londra si apoi retur cu o companie aeriana „low-cost”. Va spuneam atunci cand am ajuns pe Otopeni, cat de josnic si primitiv mi s-a parut cand la aterizare meltenii au inceput sa aplaude. Astazi m-am intors la Londra, zburand cu aceeasi companie low-cost. Ajuns in avion am vazut numai lume buna. Stiti si voi… romani normali, ce muncesc in strainatate, se intorceau la munca in Anglia: Doctori, profesori universitari, ingineri, procurori, vreo doi informaticieni, niste doamne tatuate, imbracate sumar… iar din ce vorbeau doi domni intelectuali, am inteles ca doamnele lucrau in domeniul parasutismului.
La aterizare, de data asta… LINISTE TOTALA, nu imi venea sa cred! Am realizat pe moment ce inseamna clasa omului, educatia si inteligenta. Am uitat sa mentionez ca toti domnii din avion aveau chei de Mercedes, BMW si alte masini scumpe, iar in bagajele de mana aveau niste veste de culoarea verde fosforescent. Nici bine nu ma ridic sa imi iau bagajul… ca deodata toti incep sa aplaude cu atat forta, incat se uita si lumea din terminal ba chiar au inceput sa cada bagajele de la cala, jos pe pista. In caz ca va …

spot_imgspot_img