De ce l-a CONCEDIAT Crin Antonescu pe consilierul Sorin Rosca Stanescu

de Liviu Dadacus – Mediafax Publicat la: 25.08.2013 16:30 Ultima actualizare: 25.08.2013 16:39

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, duminica, ca l-a eliberat din conditia de consilier personal pe senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu pentru ca a descris public modul in care greseste el, aratand ca atunci cand un om politic greseste insemana ca are consilieri “prosti”.
“Azi, multumindu-i, l-am eliberat din conditia de consilier al presedintelui PNL pe domnul senator Sorin Rosca Stanescu. Domnia-sa, la venirea in PNL, si-a oferit serviciile in aceasta calitate, iar eu cu respectul pe care il port maestrilor presei, am fost la randul meu onorat. Si azi l-am eliberat din functie pentru ca domnia sa a descris public cum gresesc eu, ceea ce e foarte corect, e dreptul domniei sale. Dar cand un om politic greseste – am luat-o pe ipoteza domniei sale – insemana ca are consilieri prosti. Si atunci i-am multumit”, a spus presedintele PNL.

El a aratat ca nu este demn sa fie consiliat de Sorin Rosca Stanescu si ca el nu merge cu “fofarlica”, ci isi asuma deciziile politice.
“Nu cred insa, pentru ca ceea ce ma invata pe mine, ce e drept, prin Evenimentul zilei, nu asa, cum fac alti consilieri, la ureche, ce ma invata domnul Sorin Rosca Stanescu si foarte multi intelepti ai neamului este sa umblu cu fofarlica, sa mergem asa, pititi – vrem sa propunem pe Sapunaru sau pe altcineva, hai sa tinem ascuns ca sa nu aiba cine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *