De ce sa alegeti procedura de cavitatie de la Fysiogand atunci cand vreti sa slabiti?

O metoda foarte eficienta de a scapa de tesutul adipos si de a ajunge sa va tonifiati corpul sunt sedintele de cavitatie. Aceste sedinte sunt absolut sigure pentru dumneavoastra, caci se foloseste radiofrecventa si nu s-a observat pana acu manumite efecte secundare. De asemenea, sedintele de cavitatie nu sunt dureroase, astfel ca nu trebuie sa va ingrijorati nici in legatura cu acest aspect. Iar partea cea mai buna este ca chiar si dupa cateva sedinte veti putea observa o imbunatatire vizibila a corpului dumneavoastra. Daca vreti sa va tonifiati si dumneavoastra, faceti chiar acum o schimbare.
Ce avantaje ofera procedura de cavitatie?
Poate ca inca nu v-ati convins ca procedura de cavitatie este o procedura cu adevarat eficienta care v-ar putea schimba chiar acum corpul. Partea cea mai buna legata de acest procedeu este faptul ca nu actioneaza doar asupra tesutului adipos, ci asupra intreg corpului. Este o optiune populara printre mai multi clienti, astfel ca ati putea sa o incercati si dumneavoastra. Veti vedea ca in timp stratul de grasime se va reduce din ce in ce mai mult, puteti beneficia de un lifting cutanat nechirurgical si veti avea si un aspect suplu si tineresc.
Cat dureaza aceste sedinte de cavitatie?
Dupa cum ati putut observa sedintele de cavitatie nu au o durata determinata de timp, astfel ca acestea o sa difere de la client la client. In unele cazuri acestea au o durata de 20 de minute, iar in alte cazuri acestea pot sa tina chiar si 60 de minute. Acest lucru va fi stabilit de catre medicul specialist in urma unei analize amanuntite. Totul depinde de nevoile dumneavoastra si de zonele pe care doriti sa le imbunatatiti. De asemenea, cu cat zona tratata este mai mare cu atat si timpul sedintei va fi mai mare. Veti vedea ca dupa doar cateva sedinte veti avea o schimbare a corpului si veti observa ca beneficiile sunt cat se poate de uimitoare.

La centrul de remodelare corporala Fysiogand aveti posibilitatea de a va face si dumneavoastra o serie de sedinte de cavitatie care va vor ajuta in cel mai scurt timp sa ajungeti la forma corpului pe care vi-o doriti
In functie de nevoile pe care le aveti, puteti face sedinte de cavitatie de 20 sau de 30 de minute. Nu inseamna ca daca faceti sedinte de cavitatie de 30 de minute veti avea rezultate mai rapid decat in cazul in care le alegeti pe cele de 20 de minute. Durata sedintelor trebuie stabilite de catre un specialist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *