De Craciun recompenseaza-ti angajatii cu Masaj la Birou! Este un cadou relaxant si foarte accesibil.

De Craciun recompenseaza-ti angajatii cu Masaj la Birou! Este un cadou relaxant si foarte accesibil.

Cu siguranta cautati cea mai buna idee pentru primele de craciun ale angajatilor dvs. E timpul sa va opriti! Noi avem solutia! Anul acesta le puteti oferi angajatilor un cadou inedit, vouchere de masaj la birou, ingrijindu-va astfel de sanatatea lor.

Voucherele Max Relax sunt potrivite pentru orice tip de buget si se pot acorda sub forma de:
– Prima pentru angajati
– Bonus de performanta
Sedinta de masaj de 15 minute realizata de kinetoterapeutii Max-Relax va fi remediul perfect pentru tensiunile existente in perioada sarbatorilor. Oboseala, durerile de spate, stresul acumulat datorat inchiderii de an vor fi eliminate cu ajutorul acestui masaj.

Puteti sa va surprindeti angajatii cu un masaj la birou inainte cu o saptamana sau doua de concediul de iarna sau chiar dupa sarbatori si veti vedea cum moralul si energia lor va creste imediat.

Despre Max Relax
Max Relax este una dintre cele mai profesioniste companii din Romania, fiind lider in industria relaxarii. Din dorinta de a fi cei mai buni, ne axam serviciile exclusiv pe specializarea On-site Chair Massage si oferim astfel, masaj de relaxare, la birou, la cele mai inalte standarde.
Infiintata din anul 2005, Max Relax numara peste 15 terapeuti si este intr-o continua dezvoltare datorita cerintelor tot mai mari ale companiilor romanesti.

Pentru a putea beneficia in mod frecvent de serviciul de masaj la birou, iata cele trei programe la care va puteti inscrie:
1) Bonus pentru angajati oferit exclusiv de catre companie (veti alege o zi pe saptamana, un interval orar precum si un numar estimativ de masaje). In functie de numarul de masaje pe saptamana beneficiati de discount-uri.
2) Bonus pentru angajati oferit partial de companie (compania plateste 50% din costul sedintei de masaj, restul de 50% fiind platit de fiecare angajat in parte)
3) Abonamente platite exclusiv de catre angajati (compania pune la dispozitia angajatiilor doar sala in care se efectueaza sedintele de masaj o data pe saptamana). Abonamentele pentru personalul dumneavoastra sunt obtinute la preturi corporate si pot cuprinde 4, 9 sau 14 sedinte de masaj

Despre On-Site Chair Massage
On-Site Chair Massage este o sedinta de masaj profesionist, executata de catre un kinetoterapeut, chiar la biroul sau la evenimentul dumneavoastra.
Sedinta dureaza intre 5 si 20 de minute (cat o pauza de cafea), se realizeaza peste haine si elimina tensiunea din zonele cheie: cap, ceafa, spate, umeri, brate si maini.

Printre BENEFICIILE masajului nostru se numara:
– Reducerea oboselii
– Eliminarea contracturilor musculare
– Prevenirea aparitiei anumitor afectiuni sau boli profesionale
– Scaderea nivelului de stres
– Cresterea gradului de vigilenta
– Concentrarea si claritatea mai buna in gandire
– Reducerea anxietatii
– Imbunatatirea sanatatii si a imunitatii organismului la raceli sau boli
– Efectul celor 15 minute de masaj se resimt imediat

Contactati-ne acum pentru a primi oferta de Craciun: office@maxrelax.ro, Tel: 0724 40 28 37, 0765 51 55 96, www.maxrelax.ro, www.masajlabirou.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *