De sa alegi microbuzul cand calatoresti spre Anglia?

O multime de romani aleg Anglia ca tara in care sa lucreze datorita limbii engleze usor de invatat si foarte comuna. Pe langa asta, salariile oferite de angajatorii din Anglia sunt cu mult superioare celor din Romania, astfel Regatul Unit a devenit tara preferata a romanilor pentru a emigra in cautarea unui loc de munca.
Ca sa lucrezi in Anglia, fie iti cauti un loc de munca printr-o agentie de recrutare sau detasare personal, fie iti incerci norocul si cu putin ajutor din partea unor prieteni te descurci odata ajuns acolo.

Cum ajungi in Anglia?
La aceasta intrebare, nu putem raspunde decat cu cateva intrebari: cat de repede vrei sa ajungi si cat bagaj ai de carat?

Cat de repede vrei sa ajungi in Anglia? Daca la aceasta intrebare ai raspunde cu “foarte repede”, raspunsul la intrebarea principala ar fi: cursele cu avionul. Dezavantajul acestor tipuri de curse, este limita maxima de bagaj impusa. Plecand din Romania, vei avea o multime de haine, lucruri si accesorii de luat dupa tine in UK, iar calatoria cu avionul nu iti va permite acest lucru, pentru a beneficia totusi de transport rapid, poti opta pentru o firma de transport colete in Anglia door-to-door pentru a primi bagajele tale direct la adresa, dar asta ar insemna costuri suplimentare.

Cat bagaj ai de carat? Aici putem spune ca in general oamenii ce calatoresc in UK au cateva bagaje de luat din Romania, cum ar fi: haine, incaltaminte, aparate electronice, produse de ingrijire, produse alimentare, etc. iar greutatea medie a bagajelor este de 40Kg. Astfel, fiind foarte scump sau imposibil transportul cu avionul a bagajelor, puteti opta pentru o firma de transport persoane in anglia precum MokaTrans ce ofera la cursele cu microbuzul in Anglia numeroase beneficii precum:

transport door-to-door, astfel nu vei cheltui bani suplimentari pentru a ajunge la adresa;
o masa gratuita, ceea ce in mod normal te va costa cativa bani in avionul;
bagaj gratuit in limita a 40kg, ceea ce inseamna ca poti sa-ti aduci lucrurile de baza cu tine in Anglia.

MokaTrans ofera curse saptamanale cu microbuzul in Anglia de peste 4 ani, soferii companiei sunt experimentati in transport, mereu la dispozitia clientului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *