Decoruri de faianta pictata pentru piscine

Faianta poate fi pictata in stil clasic sau rustic, precum si modern, contemporan, printr-o tenta vesela, cu jocuri de culoare sau cu linii minimaliste, pretandu-se astfel perfect cu decorurile contemporane pentru piscine.
Intre cele mai importante tendinte actuale in domeniul amenajarilor se numara folosirea de materiale naturale, apelarea la traditii si la produse hand made, personalizarea spatiilor ?in functie de preferintele fiecaruia si decorurile caracterizate printr-o ambianta de relaxare. Pentru toate aceste motive, decorurile artistice din faianta pictata reprezinta o alegere inspirata atat in amenajarile de interior cat si de exterior, in care fiecare dintre noi se poate regasi iar in acest sens Cameleonia propune solutii decorative unice, realizate de catre artizani spanioli, care aduc culoare si optimism in viata noastra.
Piscina este, la randul sau, spatiul ideal in care faianta pictata isi gaseste un binemeritat loc, mai ales ca aici si folosind aceasta solutie se pot realiza decoruri de dimensiuni mari, extrem de spectaculoase. Precum un cameleon gaseste o culoare pentru fiecare situatie in care se afla, astfel incat sa se integreze perfect in peisaj, la fel, solutiile decorative propuse pentru ambientul unei piscine se adreseaza oricarui stil de viata, varste sau preferinte.
Este de mentionat ca la exterior se picteaza pe faianta portelanata deoarece rata de absorbtie a apei este in acest caz mult mai mica iar materialul rezista la clima mai dura: schimbari bruste de temperatura, inghet-dezghet, etc. Daca pentru amenajarea piscinei se apeleaza la serviciile unui? designer, acesta poate concepe un model de faianta in ton cu modul in care vede intreaga amenajare a spatiului, chiar si la dimensiunile specifice proiectului respectiv. Rezultatul final poate fi astfel …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *