DeltaStudio isi propune ca 50% din vanzarile companiei sa fie generate de colectiile de mobilier romanesc si international

Peste 1.000 de metri patrati din showroom-ul de la Razoare au fost dedicati unui portofoliu complet de mobilier: un mix de produse de la cei mai renumiti producatori europeni, dar si colectii realizate la Piatra Neamt

Furnizorul de solutii pentru amenajarea spatiilor interioare DeltaStudio isi completeaza colectia de piese de mobilier cu o serie ampla de produse provenite de la cei mai importanti producatori europeni. Compania lanseaza oficial si o linie de colectii locale, proiectate de designeri romani, piesele fiind reunite sub brandul Formmat. DeltaStudio a devenit singura companie din Romania care ofera solutii complete pentru amenajarile interioare.

Mobilierul expus in showroom-ul DeltaStudio se incadreaza in palierul de pret mediu-superior, segment care inregistreaza cresteri constante in ultimii ani. In 2014 vanzarile DeltaStudio au crescut cu 22% fata de anul anterior, ca urmare a interesului clientilor pentru produse de calitate superioara.

Dragos Bonea, Director General DeltaStudio, crede ca piata de produse si solutii de amenajare s-a maturizat in ultimii ani, iar ponderea clientilor care sunt interesati de calitate a ajuns la circa 25% din totalul pietei.

“Delta are o experienta de aproape 20 ani pe segmentul placarilor ceramice si al obiectelor sanitare. Extensiile de portofoliu s-au petrecut treptat, la cererea clientilor, ajungand acum in punctul in care vindem amenajarile la cheie, in colaborare cu proiectantii si echipele de montatori partenere. Practic acest business s-a reinventat si am reusit sa crestem constant de la an la an. Pentru 2015 estimam o cifra de afaceri de 10 milioane de euro”, declara Dragos Bonea, Director General DeltaStudio.

Noile colectii de mobilier, expuse pe o suprafata de 1.000 de metri patrati din showroom-ul amplasat in zona Razoare, Bucuresti, cuprind ambiente si produse create de furnizori europeni precum Cortezari, Arketipo, Bonaldo, Poliform – Varenna, Aster Cucine, Ditre din Italia sau ArteM din Germania.
Relansarea brandurilor de renume din Italia pe piata romaneasca este una dintre principalele directii strategice pe care va miza DeltaStudio. O parte din aceste branduri disparusera din piata locala, dupa ce mai multi retaileri de mobilier si-au restrans activitatea.

Un puternic accent se va pune pe promovarea mobilierului romanesc – atat piesele unicat, realizate pe baza proiectelor semnate de designeri si arhitecti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *