Departamentul de Stat al SUA a suplimentat numarul castigatorilor Loteriei Vizelor 2017

Departamentul de Stat al SUA a selectat, pentru anul 2017, un numar suplimentar de 7.700 de castigatori ai Loteriei Vizelor din intreaga lume, informeaza Ambasada Statelor Unite.
Ambasada SUA ii indeamna pe cei care s-au inscris in octombrie 2015 sa foloseasca?numarul unic de confirmare pe site-ul oficial, pentru a verifica situatia inscrierii. Astfel, participantii castigatori sunt incurajati sa completeze de urgenta formularul online DS-260, pentru a li se putea programa un interviu la Ambasada inainte de ultima zi a programului, 30 septembrie 2017.
“In cadrul programului Loteria Vizelor DV-2015, au fost selectati 1.068 de romani castigatori. Pana in prezent, la Loteria Vizelor DV-2016 au fost selectati 626 de romani, iar Ambasada SUA este ocupata cu interviurile castigatorilor si cu emiterea vizelor de imigrare pentru cei selectionati si familiile lor, astfel incat acestia sa poata deveni rezidenti permanenti in Statele Unite”, precizeaza Ambadasa SUA.
In ceea ce priveste persoanele selectionate in cadrul Loteriei Vizelor 2017?care se califica, ele trebuie sa primeasca vize inainte sau in data de 30 septembrie.
“Participantii selectati?trebuie sa actioneze acum pentru ca procesul de solicitare a vizei de imigrare poate fi unul de durata. Participantii trebuie sa pastreze in continuare numarul de confirmare pana la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *