Deputata PNL Pocora, despre votul pentru motiunea PDL: Am fost neatenta, cascata si am votat aiurea

de Manciu Andi Publicat la: 05.03.2013 20:11 Ultima actualizare: 05.03.2013 20:19

Deputatul PNL Cristina Pocora a declarat, pentru MEDIAFAX, ca a votat in favoarea motiunii simple dintr-o “neatentie” si a incurcat butoanele de la pupitrul bancii din plenul Camerei Deputatilor, in conditiile in care votul a fost electronic.
Intrebata ce a determinat-o sa voteze in favoarea motiunii simple a PDL pe tema Oltchim, deputatul a raspuns: “Am fost neatenta, cascata si am votat aiurea, am incurcat butoanele. A fost o secunda de neatentie si asta a fost”.

Motiunea simpla pe tema Oltchim a fost votata, marti, favorabil, si de 16 deputati PNL, 3 ai PSD si unul al Minoritatilor Nationale, celelalte 58 de voturi “pentru” apartinand opozitiei.
De asemenea, un reprezentant al PDL, George Ionescu, a votat impotriva motiunii.
Liberalii care au votat motiunea Oltchim sunt Marin Anton, Vasile Berci, Anton Dobos, Traian Dobrinescu, Stelian Nechita Dolha, Gratiela Gavrilescu, Dumitru Verginel Gireada, Virgil Guran, Nicu Marcu, Viorica Marcu, Daniel Iane, Alexandri Nicolae, Ancuta Pocora, Raluca Surdu, Vasile Varga si Hubert Thuma.
Potrivit unor surse parlamentare, liberalii care au votat in favoarea motiunii au facut acest lucru din greseala. Liderul grupului PNL, Dan Radu Rusanu, nu a fost prezent, iar Victor Paul Dobre, care l-a inlocuit, le-a indicat eronat liberalilor cum sa voteze la motiune, au relatat sursele. 16 dintre deputatii liberali prezenti au urmat indicatia gresita a lui Dobre si au votat, astfel, in favoarea motiunii.
De la PSD, motiunea Oltchim a fost votata de Madalin Voicu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *