Deputatul Nicolae Paun afla, vineri, daca va fi arestat preventiv

Deputatul Nicolae Paun este prezentat, vineri, in fata magistratilor?Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) cu propunerea de arestare preventiva, dupa ce, joi, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), informeaza Agerpres.
“Luand cunostinta de rezultatele supunerii la vot, de catre plenul Camerei Deputatilor, la data de 24 februarie, a cererii (…) de incuviintare a retinerii si a arestarii preventive, procurorii (…) au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de la data de 25 februarie, a inculpatului Paun Nicolae, deputat (…). La data de 26 februarie, inculpatul Paun Nicolae urmeaza a fi prezentat la Inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile”, potrivit unui comunicat DNA.
Citeste si:?UPDATE. Deputatul Nicolae Paun, retinut de DNANicolae Paun este cercetat pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbarea fara respectarea prevederilor legale a destinatiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spalarea banilor, efectuarea de operatiuni financiare, ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *