Deputatul Nicolae Vasilescu, doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta.

Deputatul PSD de Constanta, Nicolae Vasilescu a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare. El este acuzat de trafic de influenta.?Vasilescu este al doilea deputat condamnat definitiv.
Citeste si:?CANDIDATI USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dolj: Nicolae Vasilescu, JUDECAT pentru TRAFIC DE INFLUENTĂ
Cei doi complici ai sai, Eugen Mija si Realini Lupsa, au primit cate doi si jumatate de inchisoare cu executare, tot pentru trafic de influenta.
Potrivit votului electronic din Camera Deputatilor, Nicolae Vasilescu a votat “pentru” superimunitatea parlamentarilor.
A fost trimis in judecata, in luna martie 2012, de DNA, care il acuza ca ar fi cerut de la reprezentantul unor firme doua milioane de lei pentru a interveni la CJ Constanta in cazul unor plati restante ale unor primarii
Decizia a fost luata dupa ce Nicolae Vasilescu a fost achitat in fond, in iulie 2013, la completul de trei judecatori format din Stefan Pistol, Ana Maria Dascalu si Simona Cristina Nenita.
Completul de cinci judecatori a luat decizia de condmanare definitiva cu opinie separata in sensul respingerii, ca nefondat, a recursului declarat de Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie, numai cu privire la inculpatul Vasilescu Nicolae si a mentinerii solutiei de achitare pentru infractiunea de trafic de influenta, potrivit Evz.
Potrivit rechizitoriului procurorilor, in cursul lunii noiembrie 2011, Nicolae Vasilescu a pretins …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *