Descopera alimentele care pot provoca otravirea sau moartea

1. Scortisoara
Scortisoara exista sub doua forme: obisnuita si adevarata. Ceylon este scortisoara adevarata, iar cassia este alternativa obisnuita vanduta de majoritatea comerciantilor. Scortisoara ceylon este adesea mai scumpa, asa ca cei mai multi oameni consuma alternativa sa, cassia. In timp ce scortisoara aduce multe beneficii organismului uman, aceasta poate fi, de asemenea, un factor care duce la aparitia anumitor probleme de sanatate. De exemplu, scortisoara cassia contine un compus numit cumarina. Dozele mici nu sunt daunatoare si pot chiar aduce beneficii sanatatii.
Dar studiile privind cumarina au aratat ca aportul substantial poate duce la cresterea riscului de cancer si al altor afectiuni hepatice. Utilizarea substantiala pe o perioada extinsa reprzinta preocuparea celor mai multi experti. Din cauza riscului crescut asociat cu un consum ridicat, acestia recomanda ca scortisoara sa fie consumata in moderatie, in special de catre persoanele cu probleme hepatice. Orice persoana cu afectiuni hepatice ar trebui sa fie foarte atenta, deoarece si-ar putea agrava afectiunea.
Citeste si?6 alimente care iti omoara inteligenta pe care vrei sa le eviti
2. Ciuperci
Ciupercile sunt o delicatesa care se regaseste in mai multe forme si dimensiuni. Pot fi foarte ieftine sau foarte scumpe si le gasim intr-o multitudine de preparate. In general, cu cat sunt mai proaspete ciupercile, cu atat este mai bine. Mai ales ca nimeni nu vrea sa manance ciuperci mucegaite. Cu toate acestea, din cand in cand, aceste alimente pot sta prea mult in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *